söndag 24 juni 2012

Tillfreds.

Tittar ut på det gråregniga och tänker att det är tur att jag ska vara inne och städa i huset idag! Hade jag inte haft fullt upp med flyttförberedelser så hade jag nog deppat över vädret, men nu kan jag känna att det gör liksom ingenting. Hoppas att det kommer lite sol och fint väder när flytten är avklarad istället. Vill ju få bada i havet åtminstone nån gång för att känna att det faktiskt är sommar.
Idag blir det en heldag i huset eftersom nya tvättmaskinen ska komma någon gång mellan 9-17. Visst, den kanske kommer tidigt men å andra sidan kanske inte. Hur eller hur finns det massor att göra så det spelar inte så stor roll. Någon gång under fm kommer Petra och tar en fika så jag blir ju inte mol allena hela dagen:). Sovrummet är färdigmålat och väntar på att Pelle ska komma och tapetsera fondväggen. Det kliar i fingrarna över att måla resten av rummen också men det får vänta. En sak i taget.
Önskar er en underbar dag trots gråmulet och regn. Passa på att mysa med en riktigt go bok under filten på soffan eller nåt:)!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar