måndag 11 juni 2012

Fokus

Jag måste vara världens sämsta bloggare*L*...men det får väl vara så att det ibland blir tätare och ibland långt mellan gångerna. Just nu ligger mitt fokus mest på att avsluta terminen och så flytten förstås. Har ju bestämt mig och det känns hur bra som helst! Det är massor att göra med att rensa ur huset och städa innan den stora flytten kan ske, men på nåt sätt känns det inte jobbigt utan bara roligt och spännande. Säger jag nu...det är mycket kvar än..men jag tror ändå att det går så mycket lättare när man verkligen ser fram emot något.
På jobbet drar det ihop sig till skolavslutning och den huvudsakliga känslan av läsåret är att jag är ganska nöjd. Nya idéer inför höstterminen ligger och gror på hjärnkontoret i väntan på att vävas samman till nåt som förhoppningsvis blir bra. Det får bli sedan efter flytt och allt är överstökat. Nu får det bli sängdags så man är pigg och alert imorgon :).

1 kommentar:

  1. Bloggar jag tycker om att läsa är de som inte är så pretto, utan liksom handlar om lite allt möjligt som faller bloggaren in. Ibland spännande, roligt eller provocerande - ibland bara lite stillsamma vardagsuppdateringar! Keep up the good work!

    Kram!

    SvaraRadera